FŐOLDAL  |  MÁRKÁINK  |  RÓLUNK  |  VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK  |  ADATVÉDELEM  |  KAPCSOLAT  |  GY.I.K.
 
 
CÉGÜNKRŐL


Az Acéldivat Óra-Ékszer webáruház nem egyszerűen egy online webshop.
Sokkal több annál!
Hírek, érdekességek, újdonságok, akciók, hogy a vásárlás új dimenzióba lépjen!


Goldaviator Óra és Ékszerszalon üzletünket 2007-ben nyitottuk meg a vásárlóközönség számára Budapest egyik nagy lélekszámú kerületében, annak könnyen megközelíthető, reprezentatív Stop Shop bevásárlóparkjában. Fontos számunkra, hogy a köztudatban az üzlet előkelő helyet foglaljon el a jövőben, ezért olyan lényeges szempontok vezéreltek minket az üzlet megnyitásakor, mint a megjelenés, a széles választékú árukészlet, az udvarias, szakszerű kiszolgálás. Nálunk mindig a vevő az első! Számunkra nincs megoldhatatlan feladat, áthidalhatatlan probléma! Szolgáltatásaink magas szinten történő elvégzésében több szakember egy időben segíti munkánkat. Legyen szó ékszerkészítésről vagy javításról, órák javításáról, szak-szervizeléséről, kar-, fali vagy akár antik órák felújításáról, nálunk ezek mind-mind elismert szakembereink keze munkái.


Újpesti üzletünket mára sajnos bezártuk, de Dunakeszi üzletünkben a jövőben is állunk rendelkezésedre.

Online üzletünk által forgalmazott márkák között megtalálhatók a régi, jól bevált nevek képviselői, melyek évről-évre megújulva nyújtják elérhető áron a jó, megbízható minőséget és a magas színvonalat. Több új vagy "régi új" márkát is szeretnénk megismertetni kedves látogatóinkkal, érdeklődő órakedvelőkkel cikkeinken keresztül.
Szeretnénk bemutatni és néhány cikkben taglalni tapasztalatainkat a manapság előtérbe helyezett "divat márkák" és az évtizedek óta bizonyító valódi értékeket képviselő órák közti különbséget ezzel is segítve téged a vásárlást megelőző döntésben. Ami márkás, divatos és drága az nem biztos, hogy értékes annyira, mint amennyit fizetnél érte.
Segítünk az ár-érték arány megállapításban és szívesen válaszolunk tudásunk legjava szerint, ha megkeresel minket leveleddel.

Térj be hozzánk, nem bánod meg! 

AZ ÖN KOSARA ÜRES!

 
COPYRIGHT 2010 ACELDIVAT.HU