FŐOLDAL  |  MÁRKÁINK  |  SZERVIZ  |  RÓLUNK  |  VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK  |  ADATVÉDELEM  |  KAPCSOLAT  |  GY.I.K.
 


SEIKO Karóra
Seiko női karórák
Kinetic
Prospex
Premier
Sportura
Velatura
Seiko 5
Presage
Seiko férfi karórák

CASIO Karóra
Casio G-Shock karórák
Casio Protrek karórák

AKCIÓS Karóra
TW Steel

Karóraszíj
Invicta
Casio
Hirsch
TW Steel
Egyéb karóraszíj
Nautica
Scitec

PULSAR Karóra
Solar

LORUS Karóra
Gyermekórák

Slazenger Karóra
Női
Férfi

 
CÉGÜNKRŐL


Az Acéldivat Óra-Ékszer webáruház nem egyszerűen egy online webshop.
Sokkal több annál!
Hírek, érdekességek, újdonságok, akciók, hogy a vásárlás új dimenzióba lépjen!


Goldaviator Óra és Ékszerszalon üzletünket 2007-ben nyitottuk meg a vásárlóközönség számára Budapest egyik nagy lélekszámú kerületében, annak könnyen megközelíthető, reprezentatív Stop Shop bevásárlóparkjában. Fontos számunkra, hogy a köztudatban az üzlet előkelő helyet foglaljon el a jövőben, ezért olyan lényeges szempontok vezéreltek minket az üzlet megnyitásakor, mint a megjelenés, a széles választékú árukészlet, az udvarias, szakszerű kiszolgálás. Nálunk mindig a vevő az első! Számunkra nincs megoldhatatlan feladat, áthidalhatatlan probléma! Szolgáltatásaink magas szinten történő elvégzésében több szakember egy időben segíti munkánkat. Legyen szó ékszerkészítésről vagy javításról, órák javításáról, szak-szervizeléséről, kar-, fali vagy akár antik órák felújításáról, nálunk ezek mind-mind elismert szakembereink keze munkái.


Újpesti üzletünket mára sajnos bezártuk, de Dunakeszi üzletünkben a jövőben is állunk rendelkezésedre.

Online üzletünk által forgalmazott márkák között megtalálhatók a régi, jól bevált nevek képviselői, melyek évről-évre megújulva nyújtják elérhető áron a jó, megbízható minőséget és a magas színvonalat. Több új vagy "régi új" márkát is szeretnénk megismertetni kedves látogatóinkkal, érdeklődő órakedvelőkkel cikkeinken keresztül.
Szeretnénk bemutatni és néhány cikkben taglalni tapasztalatainkat a manapság előtérbe helyezett "divat márkák" és az évtizedek óta bizonyító valódi értékeket képviselő órák közti különbséget ezzel is segítve téged a vásárlást megelőző döntésben. Ami márkás, divatos és drága az nem biztos, hogy értékes annyira, mint amennyit fizetnél érte.
Segítünk az ár-érték arány megállapításban és szívesen válaszolunk tudásunk legjava szerint, ha megkeresel minket leveleddel.

Térj be hozzánk, nem bánod meg! 

AZ ÖN KOSARA ÜRES!

 


TW Steel TW15 unisex karóra

105000 Ft


Invicta 10072 I-Force karóraszíj

17900 Ft


 
COPYRIGHT 2010 ACELDIVAT.HU