FŐOLDAL  |  MÁRKÁINK  |  SZERVIZ  |  RÓLUNK  |  INFORMÁCIÓK  |  KAPCSOLAT  |  GY.I.K.
 


SEIKO Karóra
Prospex
Premier
Sportura
Velatura
Seiko 5
Presage
Seiko férfi karórák

ORIENT Karóra
DIVER / Búvár

AKCIÓS Karóra
TW Steel

Karóraszíj
Invicta
TW Steel
Nautica
Scitec

PULSAR Karóra
Solar 

Invicta karóraszíjak és alkatrészek rendelésre!2017-06-13

Amennyiben olyan Invicta szíj kellene, amit nem találsz az oldalon. Vagy más típusú alkatrészre van szükséged ennek beszerzésében és a szervizelésben is segítünk. Mindössze annyit kell tenned, hogy írsz nekünk az info@aceldivat.hu címünkre, megadod az óra hátlapján található modellszámot és leírod a problémát. Együtt remélhetőleg megoldjuk a problémád!
 
INVICTA karórák. Kreativitás minden téren.


2017-02-23Az INVICTA név hihetetlen, de az egyik legrégebbi óra és karóragyártó. Hosszú időre eltűnt az óragyártók listájáról. Újbóli felemelkedésének alapja a mértéktelen kreativitás volt. Az INVICTA karórák megjelenésükkel azonnal a figyelem központját követelik.

Az INVICTA csapat kreativitása nem csak a karórák tervezésénél, de a márka népszerűsítésénél és az ott felhasznált eszközök mesteri kihasználásánál is megmutatkozik.

Hogyha szeretnél egy új és erdeti Invicta karóraszíjat vagy elemcserére van szükséged vízmentes teszttel vagy bármilyen más kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal. Lehetőségeink és legjobb tudásunk szerint, megpróbálunk neked segíteni.


...tovább
 
Amikor a Luxus nem Luxus, hanem inkább lúzerség. (avagy hogyan vernek át Téged)


2017-02-21

Előre leszögezem a széppel, és kreatívval semmi bajom. Szeretem én is, mint oly sokan a szép dolgokat és nem is fogom elvitatni még a gagyi termékektől sem, hogy bizony akad közöttük bőven szépség.

Azt viszont nagyon sajnálom, hogy az aki gagyit árul, nem tudja vagy nem is akarja a valósággal szembesíteni a vevőit. Sunyiskodás és más kárán történő nyerészkedés veszi körül a gagyi órák kereskedelmét. Egy korrekt webáruház vagy bolt szerintem próbálja meg a vevők legalaposabb tájékoztatását. Ez az elvárható minimum. Gyanítom, aki gagyi eladásával keresi a kenyerét, az is megbotránkozna, ha át akarnák verni vagy csak szimplán félre tájékoztatnák és így vennék ki a pénzt a zsebéből.

A minőségi termékek nem csak a gyártás folyamán kapnak minőségi jelzőt. Az megmarad ameddig használják és gondoskodnak róla, hogy sokáig használható is legyen. A gagyi karórák ezt soha nem fogják neked biztosítani. Gondozhatod akárhogyan. A tok amit rozsdamentes acélként adnak el neked (fontos! a hátlap felirata Stainless Steel BACK - itt csak a hátlap rozsdamentes acél! Minden más valamilyen fémötvözet.), az csak egy szemétből összegyűjtögetett valamilyen fémötvözet. Erről az aranyozás, krómozás le fog kopni idővel (hamar), még ha a fejedre állsz akkor is. Aztán lesz egy nagyon dzsukelisztikus rozsdás májkrémes doboz a csuklódon. Szép. A fém csat dettó és ha nincs szerencséd befigyelhet egy kis fém allergia is. A bőrszíjakról és a behazudott kaucsuk szíjakról ne is beszéljünk, mert azok a névadó anyagaikat nyomokban se látták azt biztosra veszem :)

S akkor jöhet a Luxus karóra téma. Röviden a fentiek ismeretében:

Gagyi karóra, amivel nem foglalkozunk, mint azt régebben írtam jobb kézzel bal váll felett jó messzire, kuka.

Minőségi karóra, aminek mindegy, hogy mi a márkája, neve, de az utolsó csavarig minőségi anyagokból, minőségi szaktudással állítják elő. Akár sorozatgyártásban is képesek ugyanazt a minőséget garantálni több ezer vagy tízezer darab esetén is. Nincsenek tűrések és nincs megalkuvás.

Luxus karórák. Nos ez az a kategória ami kevesek kiváltsága sajnos, de ne is bánja senki.(Sokszor azért ebben a kategóriában is elgurul a gyógyszer és vannak gyártók akik kicsit felül pozicionálják magukat a piacon). A luxust azok az emberek adják, akik munkásságuk során csakis az átlag felettit biztosítják azoknak, akik azt igénylik. Legyen az gyártó, márkatulajdonos vagy maga a szakember. Ez a világ gyönyörű, csillogó és makulátlan. Nincsenek kérdések, mindent egy alapos terv szerint hajtanak végre hihetetlen összhangban. Minden anyag kivételes és a megmunkálás, illetve az összeszerelés is maga az űrkorszak, pedig egy több száz éves iparról beszélünk.

A luxust, számomra a hozzáadott többlet jelenti. Az a többlet, ami az óragyártás szintjeit meghatározza. Ezen a szinten pedig nincsenek kompromisszumok. Az ami csillog valóban arany, platina, acél vagy fehérarany. Ami automata az valóban egy kivételesen precíz, a csuklódon száz évig ketyegő szerkezet lesz. Ott minden csavar a helyén van és minden illesztés mintaszerű. Nem lesz problémád, ha az igazi bőrszíj elszakad, mert a gyártó 100 évre garantálja neked a beszerezhetőséget. Ami pedig gyémánt az sajnos valóban gyémánt lesz rajta díszítésként, mert az a vevő, aki akarja, hogy gyémánt legyen az nem fog alkudozni valami kamuért.

Sokan félreértelmezik a fogalmat és sajnos bedőlnek azoknak, akik ezt a hiszékenységet ki is használják. Manapság sokan kérkednek hamis órákkal, melyeknek értéke 0.-, de az áruk könnyedén vetekszik egy alsó kategóriás márka büszkén viselhető minőségi darabjával.

A LUXUS nem mindig csak a csillogást jelenti. Nem mindegy, hogy az arany színű fény mit fed el. ÉRTÉKET vagy a TE LÚZERSÉGEDET?

Ne hagyd magad becsapni! Hamarosan még többet segítünk, hogy bárhol is vásárolj, de tudd, hogy mit veszel.

...tovább
 
Nemesacél nem létezik! Guglizd meg :)


2017-02-15

Nemesacél - azaz tévúton járunk... Nemesacél nem létezik! Guglizd meg :)


Hát (amivel mondatot nem kezdünk, mondogatta mindig édesapám, de most csak azért is), akkor legyen ez a vezérfonal, hogy nemesacél nem létezik.

Paff, ki gondolná, hogy ilyen hamar elterjedt ez a megnevezés, sajnos tévesen. Kitalálta ezt az ékszer és óra forgalmazók kicsiny köre, azaz MI :) Hiba.

A nemesacél (most mindenkinek jól elmondom, vagy is leírom) az maga a rozsdamentes acél. Megkövetem magam, tévúton jártam, hiszen én is így neveztem meg sok helyen a webáruházban. Egy nagy SORRY mindenkinek.

Szóval a híres neves 316L jelzés a rozsdamentes acél. Nem orvosi és nem is nemes. Egyszerűen acél. Igen. Jó minőség, magas tisztaság, jól bevonatolható és közel antiallergén anyag.
Az ékszer és óraforgalmazók azonban kitalálták, hogy ez snassz, semmit mondó. 316L???? Kit érdekelne? A tekintet tova fut, nem ragad meg a retina belső felén. De a NEMESACÉL na az igen. A nemes jelzőtől már nemessé is vált, így biztosan több az mint bármi más :) És így már talán jobban el is adható. Nemesacél ékszer, nemesacél óra, melyek orvosi acélból készültek. Totál képzavar.

Kedves vásárlóink, érdeklődök, olvasók! Az óra vagy ékszer hátlapján vagy felületén Stainless Steel azaz rozsdamentes acél feliratot fogsz találni. Nyugodj meg, a legmagasabb minőséget kapod, és ne bánkódj, hogy nem nemesacélból készült az órád :)

www.aceldivat.hu webáruházunkban folyamatosan javítjuk ezt az aprócska hibát és állunk rendelkezésetekre a jövőben is a remélhető és lehető legnagyobb alapossággal :)...tovább
 
Érdekes karóra teszt, a Reactor órák gyártójától!


2017-02-13

Van az a pillanat, amikor megunják a laboratóriumokat és gyártó egységeket a gyártók és kiugranak kicsit másképpen tesztelni. A Reactor is ezt tette egy 150 kilós Bikacápa segítségével. A végén humánus elengedéssel az óra is ott maradt a damil végén.


...tovább
 
Használd a nap energiáját, a csuklódon lévő karórában!


2017-01-26

A napenergia felhasználása végre elindult azon az úton, amire hivatott. Szerencsére születtek a közelmúltban olyan emberek, akik nem féltek szembe menni a dogmákkal. Kivételes tehetségük az üzleti életben megalapozta, hogy oda figyeljenek rájuk.

...tovább
 
Allergén anyagok a karóra gyártásban (avagy miért járhat pórul, aki a gyenge minőséget választja)


2017-01-24

Ebben az írásban nem azt akarom leírni, hogy miért és mit vásárolj, inkább azt, hogy mit ne vásárolj. Szeretném lerántani az amúgy sem vaskos leplet a gagyi fogalmáról és felnyitni a szemeteket egy olyan témában, amire sokan fittyet hánynak, de valóban érdemes foglalkozni vele. Az egészséged a tét! Itt most csak az óragyártás területén belül boncolgatnám a témát.

Mit ne vásárolj? Gagyit ne vásárolj!

Szeretjük az internetet és a nagyban fejlődő webes vásárlási lehetőségeket (hazudnék, ha erre azt mondanám ez a baj. Nem, ez nem probléma). Igen Te is szereted. Miért? Nagyon egyszerű. Minden meg van egy helyen és a választék határtalan. Az árak versenyben és biztosan mindenki (Te is) megtalálja a neki való terméket. Hamis Rolex, Breitling, Cartier? Mit számít, jól néz ki majdnem olyan mint az eredeti, gyerünk, vegyük. Ott van a No Name ami “de csinos”, hát akkor kosárba bele, ingyen szállítás és már várjuk is a postást. És ezeken felül van hangzatos jól kitalált, semmilyen múlttal nem rendelkező név, aki gyárt valami ócskaságot, divatot teremt (legyen ez az érték) és Te jól megvásárolod, mert hát a szomszédnak is van ilyen, akkor már le ne maradjak. Persze ezek ahogy jönnek, olyan gyorsan el is tűnnek a piacról. ( Legyen ez a bevezető )

Nos akkor boncolgassuk a témát. Ha tetszik valami és az ára is megfelel az ember megveszi, mert fogyasztunk. Nem is akarok én hittérítő lenni, amit úgy érzel vedd meg, ha teheted. Azonban fel kell hívnom a figyelmedet egy dologra amit a felszínes csillogás elhomályosít. A karóragyártás egyrészről speciális (pl.:búvár és pilótaórák), de nagyobb részt divat. Te és mindenki más azért veszi meg azt a karórát mert tetszik neki. Ez az első és legfontosabb. Van azonban egy másodlagos vonulata is a dolognak, hogy MIBŐL KÉSZÜLT?????? Ez a vásárlók igen kis hányadát érdekli, pedig nagyon fontos!!!!
A felhasznált anyag nagyban meghatározza a termék tartósságát, de itt erről most nem fogok mesélni, aki ezt nem tudja elsőre, AZ ŰLJ LE 1-es!

A GAGYI!

Elérkeztünk a ponthoz, hogy leírjam: A GAGYI VESZÉLYES! Az ok egyszerű. Olcsón teremteni valamit, ami mindegy, hogy meddig és hogyan szolgálja ki a vásárlót. Legyen eladva, legyen profit, a többi nem a mi dolgunk. Szóval ez a fajta mentalitás adja a gagyi alapját. Sajnos emellett sok kereskedő elmegy vagy csak megint a profit miatt, nem is foglalkozik vele. A gyártók min tudnak spórolni? A felhasznált anyagon. A GAGYI nem rozsdamentes acélból fog készülni és nem minőségi szerkezet fogja hajtani a mutatókat. Az hogy mennyire pontos az lehet nem is annyira számít, mint az egészséged.

ALLERGIA! (fémallergia)

Míg a “komoly márkás” óragyártók odafigyelnek a felhasznált anyagokra, melyek nagyrészt véletlen pont antiallergén anyagok, addig a gagyit gyártókat ez mit sem érdekli. Az óra tokja, csatja készüljön valamilyen hulladék fémből. Mindegy milyen eljárással készül, legyen olcsó, egészségügyileg senkit se fog érdekelni. Legyen krómozható, nikkelezhető, aranyozható, mert akkor legalább pár napig szépen csillogós. Aztán amikor elkezd kopni, és feloldódni a kitudja milyen anyag, akkor kezdődnek a problémák. A pórusok tágulása, az izzadság vándorlása szépen elkezdi a bőr alá vinni az allergiát kiváltó anyagokat. Ürülni, eltűnni nem fog. Terjedni, vándorolni annál inkább. Először enyhe bőrpír és viszketés. Később azonban kegyetlen, egy egész életen át kísérő fémallergia lesz a vége. Kínokat okoz majd egy farmergomb, egy övcsat, egy bizsu fülbevaló, vagy bármi apróság, ami addig nem. Ezt követően már nem hordhatsz majd csak aranyat, platinát, titánt, melyeknek ára hmmmm, hagyjuk is. Egyszóval, amit most megspórolsz, azt holnapután sokszorozva fogod ki-, vagy megfizetni.
...tovább
 
Invicta 2017


2017-01-03

Invicta szervizünk folyamatosan frissülő készlettel vár titeket. Rendeld meg nálunk Invicta karórád szíját és mi ingyen házhoz szállítjuk vagy üzletünkben díjmentesen felszereljük neked. Invicta óra javítással kapcsolatosan keress minket bizalommal. Szervizünket próbáljuk az igényekhez igazítani és tudásunk legjavával segíteni.

...tovább
 
KARÁCSONYI AJÁNDÉK AKÁR 50 000.- ÉRTÉKBEN


2016-12-13

Karácsony alkalmával akár 50 000.- (azaz ötven-ezer) forint értékű ajándékot adunk minden kedves vásárlónknak, aki 200 000.- (azaz kettőszáz-ezer) forint értékben vásárol webáruházunkban. A kiválasztott ajándék karóra kódját kérjük írja a megjegyzés rovatunkba és mi ingyenesen a megvásárolt termékek mellet kiszállítjuk Önnek.
A vásárlási összérték akár több darab karóra vásárlása esetén is elérhető, az ajándékot természetesen így is szállítjuk.

Ajándék karóráink
...tovább
 

Ajándék Akció!2016-12-01

...tovább
 
AJÁNLOTT TERMÉKEINK

Seiko Prospex SUN049P2 Kinetic férfi karóra

139000 Ft
db

Seiko 5 SRP719K1 férfi karóra

105000 Ft
db

Seiko Prospex SRP655K1 férfi karóra

213000 Ft
db

Invicta 1917 Speciality karóraszíj

17900 Ft
db

Seiko Prospex SNE421P1 férfi karóra

120000 Ft
db

Seiko Premier SNDV66P1 női karóra

162000 Ft
db

A feltűntetett árak bruttó árak! | Az árváltozás jogát fenntartjuk!
 

AZ ÖN KOSARA ÜRES!

 


TW Steel TW132 unisex karóra

99000 Ft


TW Steel TW15 unisex karóra

105000 Ft


 
COPYRIGHT 2010 ACELDIVAT.HU