FŐOLDAL  |  MÁRKÁINK  |  SZERVIZ  |  RÓLUNK  |  VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK  |  ADATVÉDELEM  |  KAPCSOLAT  |  GY.I.K.
 


SEIKO Karóra
Seiko női karórák
Kinetic
Prospex
Premier
Sportura
Velatura
Seiko 5
Presage
Seiko férfi karórák

CASIO Karóra
Casio G-Shock karórák
Casio Protrek karórák

AKCIÓS Karóra
TW Steel

Karóraszíj
Invicta
Casio
Hirsch
TW Steel
Egyéb karóraszíj
Nautica
Scitec

PULSAR Karóra
Solar

LORUS Karóra
Gyermekórák

Slazenger Karóra
Női
Férfi

 
Használd a nap energiáját, a csuklódon lévő karórában!2017-01-26

A napenergia felhasználása végre elindult azon az úton, amire hivatott. Szerencsére születtek a közelmúltban olyan emberek, akik nem féltek szembe menni a dogmákkal. Kivételes tehetségük az üzleti életben megalapozta, hogy oda figyeljenek rájuk.Kihasználva ezt az erőt teszik ma is a dolgukat, és bár kőkemény üzlet az amivel foglalkoznak, még is ha mélyebben foglalkozunk a munkásságukkal, rájöhetünk, hogy valamikor a föld nevű bolygó az ami profitál majd belőlük és általa mi, emberek is.Megfizethető Pulsar napelemes karórák ...ITT!

Kicsi szelet a környezetvédelemben, de ha utánaszámolok hatalmas vívmány a napelemes óra. Megéri. Neked és a bolygónak is. Apróság, de jó érzéssel töltheti el a szívedet, hogy ha ilyen módon is, de tettél valamit a környezetszennyezés ellen és letetted voksodat a fejlődés és a technológiai sokszínűség mellett.

Kezdetben voltak (mai napig vannak és mindörökké lesznek) a mechanikus órák. Vitathatatlan az óragyártás alapja, ami maga a mechanikus időmérő vagy mechanikus óra, karóra. Nagy feltalálók tették egyre kifinomultabbá, precízebbé és ezzel együtt komplikáltabbá az időmérők gyártását és magukat az órákat. A fejlődés a mechanikus óragyártásban a mai napig jelen van és jönnek létre újabb és újabb csodák. Újabb anyagok, újabb szabadalmak, melyek nekünk örömet okoznak. A fejlődés azonban elhozta a kvarc óra élre törését és pontosságával, megbízhatóságával azonnal elorozta az első helyet, belopta magát az emberek szívébe, észrevétlen felkúszott a csuklókra. Most azonban már nem csak a pontosság vagy szépség a fontos. Bármilyen apróságnak is tűnik egy karóra ebből a szempontból, de a környezetet is védheted vele. Most ez a legfontosabb! Hogyha áhítozunk egy elektromos autóra, napelemes házra, akkor egy karóra elérhetőbb és legalább annyira tudatos megoldás (eszköz).

Miért cseréltetnél elemet? Éves, kétéves költség a jól megszokott elemcsere. Járulékos költség ilyenkor vízálló órák esetében a nyomáspróba, tömítéscsere (akár indokolt, akár nem). Az elem súlyosan környezetszennyező, újrahasznosításával kevesen foglalkoznak és lássuk be az emberek nagy része, tájékozatlanságuknak köszönhetően csak szimplán szemétbe dobja. Az elemcsere, nyomáspróba és tömítések cseréje együttesen, szinte egy olcsóbb óra ára.

Ne légy se a pénztárcád se a bolygó ellensége!

Használj napelemes karórát! Légy részese a fejlődésnek! A kőkorszaknak vége :)

 

 

AZ ÖN KOSARA ÜRES!

 


Invicta 10683 Aviator karóraszíj

14900 Ft


Casio G-shock GD-120CM-8ER férfi karóra

33590 Ft


 
COPYRIGHT 2010 ACELDIVAT.HU