FŐOLDAL  |  MÁRKÁINK  |  SZERVIZ  |  RÓLUNK  |  VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK  |  ADATVÉDELEM  |  KAPCSOLAT  |  GY.I.K.
 


SEIKO Karóra
Seiko női karórák
Kinetic
Prospex
Premier
Sportura
Velatura
Seiko 5
Presage
Seiko férfi karórák

CASIO Karóra
Casio G-Shock karórák
Casio Protrek karórák

AKCIÓS Karóra
TW Steel

Karóraszíj
Invicta
Casio
Hirsch
TW Steel
Egyéb karóraszíj
Nautica
Scitec

PULSAR Karóra
Solar

LORUS Karóra
Gyermekórák

Slazenger Karóra
Női
Férfi

 
Nemesacél nem létezik! Guglizd meg :)2017-02-15

Nemesacél - azaz tévúton járunk... Nemesacél nem létezik! Guglizd meg :)


Hát (amivel mondatot nem kezdünk, mondogatta mindig édesapám, de most csak azért is), akkor legyen ez a vezérfonal, hogy nemesacél nem létezik.A nemesacél (most mindenkinek jól elmondom, vagy is leírom) az maga a rozsdamentes acél. Megkövetem magam, tévúton jártam, hiszen én is így neveztem meg sok helyen a webáruházban. Egy nagy SORRY mindenkinek.

Szóval a híres neves 316L jelzés a rozsdamentes acél. Nem orvosi és nem is nemes. Egyszerűen acél. Igen. Jó minőség, magas tisztaság, jól bevonatolható és közel antiallergén anyag.
Az ékszer és óraforgalmazók azonban kitalálták, hogy ez snassz, semmit mondó. 316L???? Kit érdekelne? A tekintet tova fut, nem ragad meg a retina belső felén. De a NEMESACÉL na az igen. A nemes jelzőtől már nemessé is vált, így biztosan több az mint bármi más :) És így már talán jobban el is adható. Nemesacél ékszer, nemesacél óra, melyek orvosi acélból készültek. Totál képzavar.

Kedves vásárlóink, érdeklődök, olvasók! Az óra vagy ékszer hátlapján vagy felületén Stainless Steel azaz rozsdamentes acél feliratot fogsz találni. Nyugodj meg, a legmagasabb minőséget kapod, és ne bánkódj, hogy nem nemesacélból készült az órád :)

www.aceldivat.hu webáruházunkban folyamatosan javítjuk ezt az aprócska hibát és állunk rendelkezésetekre a jövőben is a remélhető és lehető legnagyobb alapossággal :)
 

 

AZ ÖN KOSARA ÜRES!

 


Invicta 10683 Aviator karóraszíj

14900 Ft


Casio G-shock GD-120CM-5ER férfi karóra

33590 Ft


 
COPYRIGHT 2010 ACELDIVAT.HU