FŐOLDAL  |  MÁRKÁINK  |  SZERVIZ  |  RÓLUNK  |  VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK  |  ADATVÉDELEM  |  KAPCSOLAT  |  GY.I.K.
 


SEIKO Karóra
Seiko női karórák
Kinetic
Prospex
Premier
Sportura
Velatura
Seiko 5
Presage
Seiko férfi karórák

CASIO Karóra
Casio G-Shock karórák
Casio Protrek karórák

AKCIÓS Karóra
TW Steel

Karóraszíj
Invicta
Casio
Hirsch
TW Steel
Egyéb karóraszíj
Nautica
Scitec

PULSAR Karóra
Solar

LORUS Karóra
Gyermekórák

Slazenger Karóra
Női
Férfi

 
Amikor a Luxus nem Luxus, hanem inkább lúzerség. (avagy hogyan vernek át Téged)2017-02-21

Előre leszögezem a széppel, és kreatívval semmi bajom. Szeretem én is, mint oly sokan a szép dolgokat és nem is fogom elvitatni még a gagyi termékektől sem, hogy bizony akad közöttük bőven szépség.


Azt viszont nagyon sajnálom, hogy az aki gagyit árul, nem tudja vagy nem is akarja a valósággal szembesíteni a vevőit. Sunyiskodás és más kárán történő nyerészkedés veszi körül a gagyi órák kereskedelmét. Egy korrekt webáruház vagy bolt szerintem próbálja meg a vevők legalaposabb tájékoztatását. Ez az elvárható minimum. Gyanítom, aki gagyi eladásával keresi a kenyerét, az is megbotránkozna, ha át akarnák verni vagy csak szimplán félre tájékoztatnák és így vennék ki a pénzt a zsebéből.

A minőségi termékek nem csak a gyártás folyamán kapnak minőségi jelzőt. Az megmarad ameddig használják és gondoskodnak róla, hogy sokáig használható is legyen. A gagyi karórák ezt soha nem fogják neked biztosítani. Gondozhatod akárhogyan. A tok amit rozsdamentes acélként adnak el neked (fontos! a hátlap felirata Stainless Steel BACK - itt csak a hátlap rozsdamentes acél! Minden más valamilyen fémötvözet.), az csak egy szemétből összegyűjtögetett valamilyen fémötvözet. Erről az aranyozás, krómozás le fog kopni idővel (hamar), még ha a fejedre állsz akkor is. Aztán lesz egy nagyon dzsukelisztikus rozsdás májkrémes doboz a csuklódon. Szép. A fém csat dettó és ha nincs szerencséd befigyelhet egy kis fém allergia is. A bőrszíjakról és a behazudott kaucsuk szíjakról ne is beszéljünk, mert azok a névadó anyagaikat nyomokban se látták azt biztosra veszem :)

S akkor jöhet a Luxus karóra téma. Röviden a fentiek ismeretében:

Gagyi karóra, amivel nem foglalkozunk, mint azt régebben írtam jobb kézzel bal váll felett jó messzire, kuka.

Minőségi karóra, aminek mindegy, hogy mi a márkája, neve, de az utolsó csavarig minőségi anyagokból, minőségi szaktudással állítják elő. Akár sorozatgyártásban is képesek ugyanazt a minőséget garantálni több ezer vagy tízezer darab esetén is. Nincsenek tűrések és nincs megalkuvás.

Luxus karórák. Nos ez az a kategória ami kevesek kiváltsága sajnos, de ne is bánja senki.(Sokszor azért ebben a kategóriában is elgurul a gyógyszer és vannak gyártók akik kicsit felül pozicionálják magukat a piacon). A luxust azok az emberek adják, akik munkásságuk során csakis az átlag felettit biztosítják azoknak, akik azt igénylik. Legyen az gyártó, márkatulajdonos vagy maga a szakember. Ez a világ gyönyörű, csillogó és makulátlan. Nincsenek kérdések, mindent egy alapos terv szerint hajtanak végre hihetetlen összhangban. Minden anyag kivételes és a megmunkálás, illetve az összeszerelés is maga az űrkorszak, pedig egy több száz éves iparról beszélünk.

A luxust, számomra a hozzáadott többlet jelenti. Az a többlet, ami az óragyártás szintjeit meghatározza. Ezen a szinten pedig nincsenek kompromisszumok. Az ami csillog valóban arany, platina, acél vagy fehérarany. Ami automata az valóban egy kivételesen precíz, a csuklódon száz évig ketyegő szerkezet lesz. Ott minden csavar a helyén van és minden illesztés mintaszerű. Nem lesz problémád, ha az igazi bőrszíj elszakad, mert a gyártó 100 évre garantálja neked a beszerezhetőséget. Ami pedig gyémánt az sajnos valóban gyémánt lesz rajta díszítésként, mert az a vevő, aki akarja, hogy gyémánt legyen az nem fog alkudozni valami kamuért.

Sokan félreértelmezik a fogalmat és sajnos bedőlnek azoknak, akik ezt a hiszékenységet ki is használják. Manapság sokan kérkednek hamis órákkal, melyeknek értéke 0.-, de az áruk könnyedén vetekszik egy alsó kategóriás márka büszkén viselhető minőségi darabjával.

A LUXUS nem mindig csak a csillogást jelenti. Nem mindegy, hogy az arany színű fény mit fed el. ÉRTÉKET vagy a TE LÚZERSÉGEDET?

Ne hagyd magad becsapni! Hamarosan még többet segítünk, hogy bárhol is vásárolj, de tudd, hogy mit veszel. 

 

AZ ÖN KOSARA ÜRES!

 


TW Steel TW19 unisex karóra

69000 Ft


TW Steel TW18 unisex karóra

95000 Ft


 
COPYRIGHT 2010 ACELDIVAT.HU