FŐOLDAL  |  MÁRKÁINK  |  SZERVIZ  |  RÓLUNK  |  VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK  |  ADATVÉDELEM  |  KAPCSOLAT  |  GY.I.K.
 


SEIKO Karóra
Seiko női karórák
Kinetic
Prospex
Premier
Sportura
Velatura
Seiko 5
Presage
Seiko férfi karórák

CASIO Karóra
Casio G-Shock karórák
Casio Protrek karórák

AKCIÓS Karóra
TW Steel

Karóraszíj
Invicta
Casio
Hirsch
TW Steel
Egyéb karóraszíj
Nautica
Scitec

PULSAR Karóra
Solar

LORUS Karóra
Gyermekórák

Slazenger Karóra
Női
Férfi

 
Amikor a Luxus nem Luxus, hanem inkább lúzerség. (avagy hogyan vernek át Téged)2017-02-21

Előre leszögezem a széppel, és kreatívval semmi bajom. Szeretem én is, mint oly sokan a szép dolgokat és nem is fogom elvitatni még a gagyi termékektől sem, hogy bizony akad közöttük bőven szépség.


Azt viszont nagyon sajnálom, hogy az aki gagyit árul, nem tudja vagy nem is akarja a valósággal szembesíteni a vevőit. Sunyiskodás és más kárán történő nyerészkedés veszi körül a gagyi órák kereskedelmét. Egy korrekt webáruház vagy bolt szerintem próbálja meg a vevők legalaposabb tájékoztatását. Ez az elvárható minimum. Gyanítom, aki gagyi eladásával keresi a kenyerét, az is megbotránkozna, ha át akarnák verni vagy csak szimplán félre tájékoztatnák és így vennék ki a pénzt a zsebéből.

A minőségi termékek nem csak a gyártás folyamán kapnak minőségi jelzőt. Az megmarad ameddig használják és gondoskodnak róla, hogy sokáig használható is legyen. A gagyi karórák ezt soha nem fogják neked biztosítani. Gondozhatod akárhogyan. A tok amit rozsdamentes acélként adnak el neked (fontos! a hátlap felirata Stainless Steel BACK - itt csak a hátlap rozsdamentes acél! Minden más valamilyen fémötvözet.), az csak egy szemétből összegyűjtögetett valamilyen fémötvözet. Erről az aranyozás, krómozás le fog kopni idővel (hamar), még ha a fejedre állsz akkor is. Aztán lesz egy nagyon dzsukelisztikus rozsdás májkrémes doboz a csuklódon. Szép. A fém csat dettó és ha nincs szerencséd befigyelhet egy kis fém allergia is. A bőrszíjakról és a behazudott kaucsuk szíjakról ne is beszéljünk, mert azok a névadó anyagaikat nyomokban se látták azt biztosra veszem :)

S akkor jöhet a Luxus karóra téma. Röviden a fentiek ismeretében:

Gagyi karóra, amivel nem foglalkozunk, mint azt régebben írtam jobb kézzel bal váll felett jó messzire, kuka.

Minőségi karóra, aminek mindegy, hogy mi a márkája, neve, de az utolsó csavarig minőségi anyagokból, minőségi szaktudással állítják elő. Akár sorozatgyártásban is képesek ugyanazt a minőséget garantálni több ezer vagy tízezer darab esetén is. Nincsenek tűrések és nincs megalkuvás.

Luxus karórák. Nos ez az a kategória ami kevesek kiváltsága sajnos, de ne is bánja senki.(Sokszor azért ebben a kategóriában is elgurul a gyógyszer és vannak gyártók akik kicsit felül pozicionálják magukat a piacon). A luxust azok az emberek adják, akik munkásságuk során csakis az átlag felettit biztosítják azoknak, akik azt igénylik. Legyen az gyártó, márkatulajdonos vagy maga a szakember. Ez a világ gyönyörű, csillogó és makulátlan. Nincsenek kérdések, mindent egy alapos terv szerint hajtanak végre hihetetlen összhangban. Minden anyag kivételes és a megmunkálás, illetve az összeszerelés is maga az űrkorszak, pedig egy több száz éves iparról beszélünk.

A luxust, számomra a hozzáadott többlet jelenti. Az a többlet, ami az óragyártás szintjeit meghatározza. Ezen a szinten pedig nincsenek kompromisszumok. Az ami csillog valóban arany, platina, acél vagy fehérarany. Ami automata az valóban egy kivételesen precíz, a csuklódon száz évig ketyegő szerkezet lesz. Ott minden csavar a helyén van és minden illesztés mintaszerű. Nem lesz problémád, ha az igazi bőrszíj elszakad, mert a gyártó 100 évre garantálja neked a beszerezhetőséget. Ami pedig gyémánt az sajnos valóban gyémánt lesz rajta díszítésként, mert az a vevő, aki akarja, hogy gyémánt legyen az nem fog alkudozni valami kamuért.

Sokan félreértelmezik a fogalmat és sajnos bedőlnek azoknak, akik ezt a hiszékenységet ki is használják. Manapság sokan kérkednek hamis órákkal, melyeknek értéke 0.-, de az áruk könnyedén vetekszik egy alsó kategóriás márka büszkén viselhető minőségi darabjával.

A LUXUS nem mindig csak a csillogást jelenti. Nem mindegy, hogy az arany színű fény mit fed el. ÉRTÉKET vagy a TE LÚZERSÉGEDET?

Ne hagyd magad becsapni! Hamarosan még többet segítünk, hogy bárhol is vásárolj, de tudd, hogy mit veszel. 

 

AZ ÖN KOSARA ÜRES!

 


Casio G-shock GD-120CM-5ER férfi karóra

33590 Ft


TW Steel TW18 unisex karóra

95000 Ft


 
COPYRIGHT 2010 ACELDIVAT.HU